EXPERTWORKSHOPS
GEDRAGS-
BEÏNVLOEDING

 

EXPERTWORKSHOPS.

De expertworkshops zijn er voor iedereen die zich in zekere zin al bezig houdt met gedragsbeïnvloeding, maar op zoek is naar verdieping. Je bent bijvoorbeeld een beleidsprofessional bij een gemeente, provincie of ministerie en wil je verder verdiepen in de ethiek van gedragsbeïnvloeding, of je werkt op de marketing/communicatie afdeling bij een groot bedrijf en wil jouw aanpak sterker onderbouwen.

Gedurende een hele ochtend gaan we samen met jou dieper in op een specifiek thema naar keuze. Hierbij vinden we het belangrijk dat jij de opgedane kennis goed op je eigen werk kunt toepassen. We denken graag met je mee en houden de groepen daarom klein.

Op deze pagina vind je ons huidige aanbod aan expertworkshops. Zit er nu nog geen thema bij dat voor jou relevant is? Geen zorgen, we hebben nog een waslijst aan thema’s die we nog willen gaan uitwerken. Houd daarvoor onze website/social media in de gaten, of schrijf je via de homepagina in voor onze nieuwsbrief. 

Weet je niet zeker wat bij jou past? Vraag een gratis strategiegesprek aan. Wij denken graag met je mee.

Expertworkshop ‘Een effectievere marketing/communicatieafdeling’

Voor wie?
Voor professionals die werken op de marketing/communicatieafdeling bij een middelgrote tot grote organisatie.

Inhoud

Soms baseer je je werk als marketing/communicatieprofessional op gevoel of eerdere ervaringen, en zou je graag een onderbouwing willen voor je aanpak. Misschien gebruik je al wel eens gedragsinzichten, zoals de principes van Cialdini. Door de achtergrond van dit soort principes en andere beïnvloedingstechnieken te leren begrijpen, ontdek je hoe je nog veel meer kunt bereiken in je werk. Jouw werk heeft ten slotte alles te maken met menselijk gedrag, of dat nu is omdat je bijvoorbeeld meer conversie wilt, een hogere klanttevredenheid of minder telefoontjes naar de klantenservice. In deze expertworkshop vertellen we je alles over het toepassen van gedragsinzichten in de corporate wereld. Je leert over de basis van menselijk gedrag en over manieren om dit gedrag te beïnvloeden. Je gaat naar huis met kennis en handvatten die je direct kunt toepassen.

Wanneer?
De expertworkshop vindt plaats in Nijmegen op 10 mei 2019 van 9:30 – 13:30 uur. Lunch is inbegrepen.

Investering

De investering voor de expertworkshop is €347,- (exclusief BTW).

Expertworkshop ‘Je doelgroep uit de weerstand krijgen’

Voor wie?
Voor iedereen die zich bezig houdt met gedragsbeïnvloeding, maar de doelgroep (soms) niet in beweging krijgt.

Inhoud
Het is misschien wel de allerbelangrijkste tip als je bezig gaat met gedragsbeïnvloeding: gedrag veranderen gaat niet alleen over wat mensen beweegt, maar ook over wat mensen tegenhoudt. In deze expertworkshop gaan we in op de verschillende typen weerstanden. Wat houdt mensen tegen om hun gedrag te veranderen? Hoe kom je daarachter en wat kun je daar concreet aan doen? Hoe kunnen we weerstand voorkomen? Aan het einde van de workshop heb je inzicht in de psychologische theorie achter weerstand en beheers je technieken om deze weerstanden te achterhalen en weg te nemen.

Wanneer?
De expertworkshop vindt plaats in Nijmegen op 21 juni 2019 van 9:30 – 13:30 uur. Lunch is inbegrepen.

Investering

De investering voor de expertworkshop is €347,- (exclusief BTW).

Expertworkshop ‘Ethiek van gedragsbeïnvloeding’

Voor wie?
Voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met gedragsbeïnvloeding.

Inhoud
Wanneer je je bezig houdt met gedragsbeïnvloeding is het essentieel om een ethisch standpunt te vormen. Door gedrag te beïnvloeden kun je namelijk behoorlijk wat impact hebben op mens en maatschappij. Voor welke doelen wil jij gedragsbeïnvloeding niet of juist wel inzetten? En welke beïnvloedingstechnieken vind je ethisch aanvaardbaar? In deze interactieve expertworkshop duik je samen met een gedragsexpert en een ethicus in de wereld van de ethiek. Samen zorgen we ervoor dat jij aan het einde van de workshop een duidelijk ethisch standpunt hebt geformuleerd.

Wanneer?
De expertworkshop vindt plaats in Nijmegen op een nog nader te bepalen datum. Lunch is inbegrepen.

Investering

De investering voor de expertworkshop is €347,- (exclusief BTW).

EVENT

Ben je een beginner op het gebied van gedragsbeïnvloeding? We organiseren twee keer per jaar een tweedaags event waarin we je alle ins en outs bijbrengen.