EVENT 12 & 13 SEPTEMBER:

MEER SUCCES DOOR GEDRAGS-
BEÏNVLOEDING

In 2 dagen meer grip op gedrag.

EVENT 12 & 13 SEPTEMBER 2019

MEER SUCCES DOOR GEDRAGSBEÏNVLOEDING:

In 2 dagen meer grip op gedrag

Met gedragsbeïnvloeding kun je snel betere resultaten behalen door een aantal simpele stappen te zetten. Hoe je dat doet, leer je tijdens dit tweedaags event.

Kennis van gedrag wordt steeds belangrijker. Zo stond in de miljoenennota van 2018 dat inzichten vanuit gedragswetenschappen moesten worden toegepast door de overheid. Ook won Richard Thaler, gedragseconoom en auteur van het boek Nudge, een nobelprijs voor de economie. Steeds meer bedrijven zetten nudging in om betere resultaten te behalen. Ook opdrachtgevers vragen steeds vaker om gedragskennis. Maar waar moet je beginnen? En wat kunnen gedragsinzichten voor jou en het bedrijf waar je werkt betekenen?

Tijdens het tweedaags event ‘Besturen met impact: in 2 dagen meer grip op gedrag’ leer je alle ins en outs over gedragsbeïnvloeding. We laten je zien welke resultaten andere organisaties al hebben behaald en geven jou inzicht in hoe je dit kunt meenemen en toepassen in jouw werk. Na dit event zul je op een andere manier kijken naar campagnes en andere vraagstukken.

Wij leren jou hoe je meer succes kunt behalen door gedragsinzichten toe te passen in je werk.  Dat succes zit hem in betere resultaten, een hogere klanttevredenheid en meer impact.

Wat leer je tijdens dit 2-daags event?

  • De basics van gedragsbeïnvloeding
  • De mogelijkheden die gedragsbeïnvloeding biedt
  • Sprekende voorbeelden uit de praktijk
  • Handvatten om gedragsbeïnvloeding toe te passen in jouw werk

EARLY BIRD tarief ticket tweedaags event “Besturen met impact: in 2 dagen meer grip op gedrag”: €197,-*. Je kunt nog tot en met 15 april 2019 gebruik maken van het EARLY BIRD tarief. Daarna geldt het reguliere tarief van €347,-*.

Er zijn slechts 100 tickets beschikbaar.

Let op: annuleren kan kosteloos tot en met 15 mei 2019. Daarna worden bij annuleren geen restituties gedaan. 
*exclusief BTW.


VOOR WIE
?

Dit event organiseren we speciaal voor professionals die zich bezighouden met marketing, communicatie of het maken en uitvoeren van beleid bij een overheidsinstantie. Het event is er voor changemakers die het werk van hun gemeente, provincie of ministerie naar een hoger niveau willen tillen en zich verder willen ontwikkelen. Ook voor adviesbureaus die voornamelijk overheden als klanten hebben is dit event ontzettend waardevol. 

Heb je al een hoop kennis van gedrag maar zou je je hier graag verder in ontwikkelen? Wellicht zijn onze expertworkshops dan wat voor jou. Twijfel je wat beter past? Stuur ons dan even een mailtje via info@shiftgedrag.nl of bel ons via 024 202 24 34.


WAAR
?

De locatie is het Van der Valk hotel in Tiel:
Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel
hoteltiel.nl 

De locatie is goed te bereiken met de auto en met het OV.

Van der Valk Hotel Restaurant Tiel


details
.

We starten om 9:30 en eindigen om 16:30. Beide dagen is een heerlijke lunch inbegrepen. Tijdens de koffiepauzes is er ook iets lekkers voor de kleine honger. Op donderdag is er tevens een borrel na afloop van het programma. 

Lukt het niet om de bestelling te plaatsen via onze webshop?
Mail ons via info@shiftgedrag.nl, wij helpen je graag verder.


VORIG EVENT
.

Benieuwd hoe de sfeer op onze events is? Bekijk hieronder wat beelden van ons vorige event, ‘Meer succes door gedragsbeïnvloeding’. 


ONZE KLANTEN
.


OVER SHIFT
.

 

SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik. Meer impact met behulp van gedragsinzichten, dat is waar we voor staan. We onderscheiden ons door onze creatieve vertaalslag naar de praktijk. Door iedere situatie apart te bekijken zorgen we voor een aanpak op maat. Zo helpen we jou om meer resultaat te behalen in jouw projecten. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie. Ook zijn we gespecialiseerd in het toepassen van gedragsinzichten in de wereld van marketing en reclame.