Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Event ‘Meer succes door gedragsbeïnvloeding’ 6 & 7 juni 2019

juni 6 - juni 7

EVENT 24 & 25 JANUARI:

MEER SUCCES DOOR GEDRAGS-BEÏNVLOEDING

EVENT 24 en 25 januari 2019

MEER SUCCES DOOR GEDRAGSBEÏNVLOEDING

HOE KUN JE SUCCESVOL GEDRAG BEÏNVLOEDEN?

Met gedragsbeïnvloeding kun je snel betere resultaten behalen door een aantal simpele stappen te zetten. Hoe je dat doet, leer je tijdens dit tweedaags event. Na deze twee dagen heb je een plan van aanpak in handen waarmee je zelf snel aan de slag kunt!

Kennis van gedrag wordt steeds belangrijker. Zo stond in de miljoenennota van 2018 dat inzichten vanuit gedragswetenschappen moesten worden toegepast door de overheid. Ook won Richard Thaler, gedragseconoom en auteur van het boek Nudge, een nobelprijs voor de economie. Steeds meer bedrijven zetten nudging in om betere resultaten te behalen. Ook opdrachtgevers vragen steeds vaker om gedragskennis. Maar waar moet je beginnen? En wat kunnen gedragsinzichten voor jou en het bedrijf waar je werkt betekenen?

Tijdens het tweedaags event ‘Meer winst door gedragsbeïnvloeding’ leer je alle ins en outs over gedragsbeïnvloeding. We laten je zien welke resultaten andere organisaties al hebben behaald en geven jou inzicht in hoe je dit kunt meenemen en toepassen in jouw werk. Na dit event zul je op een andere manier kijken naar campagnes en andere gedragsvraagstukken.

Wij leren jou meer succes te behalen met behulp van gedragsbeïnvloeding. En meer succes zit hem niet alleen in geld, maar ook in resultaten, klanttevredenheid en impact.

Wat leer je tijdens dit 2-daags event?

  • De basics van gedragsbeïnvloeding
  • De mogelijkheden die gedragsbeïnvloeding biedt
  • Sprekende voorbeelden uit de praktijk
  • Handvatten om gedragsbeïnvloeding toe te passen in jouw werk
  • Hoe je meer winst kunt behalen met gedragsbeïnvloeding
  • Je maakt een plan van aanpak om je opgedane inzichten toe te passen

Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. Als je vóór 10 december kaarten bestelt krijg je een korting van 150 euro! Prijs ticket tweedaags event “Meer succes door gedragsbeïnvloeding”: €347 | Earlybird prijs: €197

details

  • We starten om 9:30 en eindigen om 16:30
  • Beide dagen is lunch inbegrepen
  • Locatie wordt nader bekend gemaakt

ONZE KLANTEN

OVER SHIFT

SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik. Meer impact met behulp van gedragsinzichten, dat is waar we voor staan. We onderscheiden ons door onze creatieve vertaalslag naar de praktijk. Door iedere situatie apart te bekijken zorgen we voor een aanpak op maat. Zo helpen we jou om meer resultaat te behalen in jouw projecten. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie. Ook zijn we gespecialiseerd in het toepassen van gedragsinzichten in de wereld van marketing en reclame.

Gegevens

Begin:
juni 6
Einde:
juni 7