EVENT 24 & 25 JANUARI:

MEER succes
DOOR GEDRAGS-BEÏNVLOEDING

EVENT 24 en 25 januari 2019

MEER succes DOOR GEDRAGSBEÏNVLOEDING

HOE KUN JE SUCCESVOL GEDRAG BEÏNVLOEDEN?

Met gedragsbeïnvloeding kun je snel betere resultaten behalen door een aantal simpele stappen te zetten. Hoe je dat doet, leer je tijdens dit tweedaags event. Na deze twee dagen heb je een plan van aanpak in handen waarmee je zelf snel aan de slag kunt! 

Kennis van gedrag wordt steeds belangrijker. Zo stond in de miljoenennota van 2018 dat inzichten vanuit gedragswetenschappen moesten worden toegepast door de overheid. Ook won Richard Thaler, gedragseconoom en auteur van het boek Nudge, een nobelprijs voor de economie. Steeds meer bedrijven zetten nudging in om betere resultaten te behalen. Ook opdrachtgevers vragen steeds vaker om gedragskennis. Maar waar moet je beginnen? En wat kunnen gedragsinzichten voor jou en het bedrijf waar je werkt betekenen?

Tijdens het tweedaags event ‘Meer succes door gedragsbeïnvloeding’ leer je alle ins en outs over gedragsbeïnvloeding. We laten je zien welke resultaten andere organisaties al hebben behaald en geven jou inzicht in hoe je dit kunt meenemen en toepassen in jouw werk. Na dit event zul je op een andere manier kijken naar campagnes en andere gedragsvraagstukken.

Wij leren jou meer succes te behalen met behulp van gedragsbeïnvloeding. En meer succes zit hem niet alleen in geld, maar ook in resultaten, klanttevredenheid en impact.

Wat leer je tijdens dit 2-daags event?

  • De basics van gedragsbeïnvloeding
  • De mogelijkheden die gedragsbeïnvloeding biedt
  • Sprekende voorbeelden uit de praktijk
  • Handvatten om gedragsbeïnvloeding toe te passen in jouw werk
  • Hoe je meer succes kunt behalen met gedragsbeïnvloeding
  • Je maakt een plan van aanpak om je opgedane inzichten toe te passen

Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. Als je tot en met 10 december kaarten bestelt geldt een Early Bird tarief.

Prijs ticket tweedaags event “Meer succes door gedragsbeïnvloeding”: €347 | Earlybird prijs: €197

Let op: annuleren kan kosteloos tot en met 1 januari 2019. Daarna worden bij annuleren geen restituties gedaan. 

LOCATIE

Het event vindt plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht (Floraweg 25, 3542 DX Utrecht). Voor bezoekers van het event geldt een korting van 10% op hotelverblijf in het Carlton President Hotel.

https://www.carlton.nl/president-hotel-utrecht 

details

We starten om 9:30 en eindigen om 16:30. Beide dagen is een heerlijke lunch inbegrepen. Tijdens de koffiepauzes is er ook iets lekkers voor de kleine honger. Op donderdag is er tevens een borrel na afloop van het programma. 

Liever betalen per factuur? Mail ons via info@shiftgedrag.nl 

ONZE KLANTEN

OVER SHIFT

SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik. Meer impact met behulp van gedragsinzichten, dat is waar we voor staan. We onderscheiden ons door onze creatieve vertaalslag naar de praktijk. Door iedere situatie apart te bekijken zorgen we voor een aanpak op maat. Zo helpen we jou om meer resultaat te behalen in jouw projecten. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie. Ook zijn we gespecialiseerd in het toepassen van gedragsinzichten in de wereld van marketing en reclame.