meer weten over shift?

Dat vinden we leuk! We houden van persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Daarom vertellen we je graag wat meer over onszelf en over ons bedrijf SHIFT. 
 

SHIFT is een bureau voor gedragsverandering. We zijn gestart in 2015 en zetten ons sindsdien met veel plezier in om onze opdrachtgevers te helpen. Het leuke aan gedragsverandering is dat het bijna overal op kan worden toegepast. We werken dan ook in allerlei gebieden, maar onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie. De ene keer denken we mee met de herindeling van een verkeersplein, de andere keer bedenken we een communicatiecampagne. We onderscheiden ons door onze creatieve vertaalslag naar de praktijk. We blijven niet hangen in theorie, maar zorgen ervoor dat wetenschappelijke inzichten echt verschil maken in onze projecten.

ONS TEAM:

WIE ZIJN DE MENSEN VAN SHIFT?

Roos Alink, MSc.

Roos Alink, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

 
Roos houdt van allerlei creatieve bezigheden en kan niet leven zonder muziek. Daarnaast sport ze graag en is lichtelijk geobsedeerd door zelfhulpboeken. Alles rondom menselijk gedrag fascineert haar, en ze weet voor elk probleem wel een praktische oplossing te vinden. Voor een vertaalslag naar de praktijk is Roos dus degene die je nodig hebt.

roos@shiftgedrag.nl
06 33 87 03 79

Mirjam van Huizen, MSc.

Mirjam van Huizen, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

  
Mirjam is naast gedragsexpert ook nog eens opgeleid als fysiotherapeut. Ze is graag buiten in de natuur (of in haar tuintje), en bindt in de winter graag de schaatsen onder. Het allerliefst houdt ze zich bezig met het thema duurzaamheid. Mirjam is kritisch en is goed in het uitvoeren van grondige analyses. Zij zorgt ervoor dat alles wat we doen een sterke basis heeft.

mirjam@shiftgedrag.nl
06 41 34 34 73

Dirkje van der Ven, MSc.

Dirkje van der Ven, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

  
Dirkje is al ondernemer sinds haar twintigste. Naast gedrag veranderen is ze ook erg goed in vormgeven. Van Dirkje moet dan ook alles mooi zijn. Ze kan haar creativiteit goed kwijt in de thema’s verkeersveiligheid en reclame, de gebieden waar Dirkjes focus op ligt. Ze is een echte visionair en weet ieder project een sterke basis en richting te geven.

dirkje@shiftgedrag.nl
06 52 45 82 45

Caroline van Ooij, BSc.

Caroline van Ooij, BSc.

STAGIAIRE

  
Caroline is 21 jaar en loopt stage bij Shift sinds maart 2017. Ze helpt ons naast marketing en social media regelmatig met het opzetten en uitvoeren van onderzoek. In haar vrije tijd waagt ze graag een dansje op een festival én reist ze de hele wereld over.

caroline@shiftgedrag.nl

Megan Diesveld

Megan Diesveld

STAGIAIRE

  
Megan is een 18-jarige studente International Business en Marketing. Ze helpt ons met het maken van een goed marketingplan en met het bijhouden van de social media. Als zij niet achter haar laptop zit, is ze meestal te vinden op een terrasje of op een festival.

megan@shiftgedrag.nl

SHIFT is lid van de Nederlandse Klimaatcoalitie.