meer weten over shift?

Dat vinden we leuk! We houden van persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Daarom vertellen we je graag wat meer over onszelf.
 

SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik. Meer impact met behulp van gedragsinzichten, dat is waar we voor staan. We onderscheiden ons door onze creatieve vertaalslag naar de praktijk. Door iedere situatie apart te bekijken zorgen we voor een aanpak op maat. Zo helpen we jou om meer resultaat te behalen in jouw projecten. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie. Ook zijn we gespecialiseerd in het toepassen van gedragsinzichten in de wereld van marketing en reclame.

ONS TEAM:

WIE ZIJN DE MENSEN VAN SHIFT?

Roos Alink, MSc.

Roos Alink, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

Roos houdt van allerlei creatieve bezigheden en kan niet leven zonder muziek. Daarnaast sport ze graag en is lichtelijk geobsedeerd door zelfhulpboeken. Alles rondom menselijk gedrag fascineert haar, en ze weet voor elk probleem wel een praktische oplossing te vinden. Voor een vertaalslag naar de praktijk is Roos dus degene die je nodig hebt.

roos@shiftgedrag.nl

Mirjam van Huizen, MSc.

Mirjam van Huizen, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

Mirjam is naast gedragsexpert ook nog eens opgeleid als fysiotherapeut. Ze is graag buiten in de natuur (of in haar tuintje), en bindt in de winter graag de schaatsen onder. Het allerliefst houdt ze zich bezig met het thema duurzaamheid. Mirjam is kritisch en is goed in het uitvoeren van grondige analyses. Zij zorgt ervoor dat alles wat we doen een sterke basis heeft.

mirjam@shiftgedrag.nl

Dirkje van der Ven, MSc.

Dirkje van der Ven, MSc.

EIGENAAR EN GEDRAGSEXPERT

Dirkje is al ondernemer sinds haar twintigste. Naast gedrag veranderen is ze ook erg goed in vormgeven. Van Dirkje moet dan ook alles mooi zijn. Ze kan haar creativiteit goed kwijt in de thema’s verkeersveiligheid en reclame, de gebieden waar Dirkjes focus op ligt. Ze is een echte visionair en weet ieder project een sterke basis en richting te geven.

dirkje@shiftgedrag.nl

Janna de Graaf, MSC.

Janna de Graaf, MSC.

GEDRAGSEXPERT

Janna wordt gelukkig als mens en omgeving met elkaar matchen voor een betere wereld. Naast deze passie voor gedrag krijgt ze energie van dingen die groeien. Een bol wol wordt een trui en een zaadje wordt een maaltijd! Ze kan oplossingen binnen en buiten bestaande kaders vinden. Voor een creatieve invalshoek is Janna wie je zoekt.

janna@shiftgedrag.nl

Boris Peters, MSC.

Boris Peters, MSC.

GEDRAGSEXPERT

Boris houdt van goede muziek, gezelligheid met vrienden en lekker eten. Ook waait hij graag met alle winden mee, want hij heeft een ontzettende hekel aan tegenwind. Het liefst koppelt Boris theorie aan praktijk: zijn ideeën terugzien in ‘het echte leven’, daar doet hij het voor.

boris@shiftgedrag.nl

Marleen Velthuis

Marleen Velthuis

STAGIAIRE

Marleen is student digitale media & communicatie. Ze wordt blij van mooie natuur, fotograferen en een combinatie van deze twee. Ook volleybalt ze graag en wil ze het liefst de hele wereld rondreizen. Hiernaast heeft ze ook een passie voor design, let ze op de details en wil ze zo veel mogelijk leren over de gedragspsychologie.

marleen@shiftgedrag.nl

JIJ?

JIJ?

NIEUWE COLLEGA

Wil jij ook bij SHIFT komen werken? Check dan eens de vacaturepagina.