Over Shift.

SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik en een creatieve vertaalslag naar de praktijk. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie, en we staan uiteraard altijd open voor nieuwe onderwerpen.

roos-alink.jpg

Roos Alink, MSc.

Eigenaar en gedragsexpert

Roos houdt van allerlei creatieve bezigheden en kan niet leven zonder muziek. Daarnaast sport ze graag en is lichtelijk geobsedeerd door zelfhulpboeken. Alles rondom menselijk gedrag fascineert haar, en ze weet voor elk probleem wel een praktische oplossing te vinden. Voor een vertaalslag naar de praktijk is Roos dus degene die je nodig hebt.

roos@shiftgedrag.nl

mirjam-van-huizen.jpg

Mirjam van Huizen, MSc.

Eigenaar en gedragsexpert

Mirjam is naast gedragsexpert ook nog eens opgeleid als fysiotherapeut. Ze is graag buiten in de natuur (of in haar tuintje), en bindt in de winter graag de schaatsen onder. Het allerliefst houdt ze zich bezig met het thema duurzaamheid. Mirjam is kritisch en is goed in het uitvoeren van grondige analyses. Zij zorgt ervoor dat alles wat we doen een sterke basis heeft.

mirjam@shiftgedrag.nl

marleen-velthuis.jpg

Marleen Velthuis, BSc.

Marketing & Design

Marleen is expert op het gebied van marketing en design. Ze wordt blij van mooie natuur, fotograferen en een combinatie van deze twee. Ook volleybalt ze graag en wil ze het liefst de hele wereld rondreizen. Marleen is inmiddels op weg om design en gedragspsychologie met elkaar te combineren.

marleen@shiftgedrag.nl

fran.jpg

Fran Bambust

Gedragsdenker, imagineer & information architect
Fran ging als kind al glunderen bij zo’n omnibus vol verhalen, raadsels, weetjes, tekeningen, knutseltips, … en ze dacht: dat wil ik later ook. En dat deed ze. Ze werd een omnibus. Ze schrijft jeugdboeken, bedenkt musea, gedragscampagnes en flauwe grapjes, tekent, ontwikkelt modellen, fietst elke maandag de Alpe d’Huez op en danst vaak stiekem voor de spiegel (maar dat mag niemand weten).

fran@perplexicorum.com

liluvierkant.jpg

Lilu Brüning, BSc.

Afstudeerstagiaire
Lilu is na een uitstap naar het communicatievakgebied teruggegaan naar de psychologie en nu volgt ze de master Gedragsverandering. In haar vrije tijd kun je haar competitieve kant ontdekken tijdens een spelletjesavond. Verder is ze een liefhebber van alles dat met muziek heeft te maken en speelt ze graag gitaar. Als gedragswetenschapper is ze geïnteresseerd in de (onbewuste) drijfveren van mensen en wil ze haar kennis inzetten om sociale verbinding te creëren.

Jij?

Voor open sollicitaties, neem contact op met info@shiftgedrag.nl.

Waar we jou mee kunnen helpen.

Inzicht

Inzicht in de drijfveren
van jouw doelgroep

Strategie

Een langetermijn
gedragsstrategie

Kennis

Kennis van gedrag
in jouw organisatie

Advies

Altijd toegang
tot gedragsadvies

Ook elke week leuke informatie
over gedrag in je mailbox?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Aanmelden nieuwsbrief